LOADING...

Kantoor te huur in Groot-Bijgaarden (VAF22811) Gepubliceerd

€ 178
Adres verkrijgen
1702 Groot-Bijgaarden
Referentie Immovlan: VAF22811
Referentie verkoper: cwBE3923

Beschrijving

Regus biedt u de mogelijkheid om uw professionele netwerk uit te bouwen terwijl u bespaart op uw kosten en uw productiviteit verhoogt. Met het Businessworld-lidmaatschap heeft u toegang tot al onze gedeelde werkruimtes wereldwijd. Zo werkt u tijdens kantooruren flexibel op de beste plekken van de stad. De all-inclusive werkruimtes omvatten:sorteren van post, toegang tot administratieve ondersteuning, keuken, alle nutsvoorzieningen en schoonmaakdiensten, Business Lounge, toegang tot printer, scan- en kopieerapparaat, receptionist, kantoormeubilair, toegang tot vergaderruimtes, internet en wifi van zakelijke kwaliteit.Wij hebben meer dan 31 centra in België, met kantoren van 5 m2 tot 1000 m2 of groter. Alle afmetingen en budgetten. Regus is de grootste aanbieder van flexibele werkruimtes ter wereld. Zowel grote ondernemingen als kleine bedrijven vinden bij ons een geschikte ruimte. Momenteel maken meer dan 1 miljoen klanten dagelijks gebruik van onze handige, hoogwaardige en van alle gemakken voorziene werkruimtes. Sommige maar voor een paar minuten en andere voor een paar jaar.Vraag nu meer informatie aan!Voorwaarden:Een totale ruimte van 50 m2 met inbegrip van een gedeelde plek in de Business Lounge van het centrum die is voorzien van hoogwaardig meubilair en gedeelde faciliteiten zoals een keuken en receptie. Tarieven zijn slechts een indicatie en zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Meer informatie: https://www.regus.be/nl-be/coworking-space#utm_source=Whise&utm_medium=portal Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 178
Huurwaarborg
€ 1
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Goede staat
Beschikbaarheid
Onmiddelijk
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 27/06/2019 02:53
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Groot-Bijgaarden?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!