LOADING...

Kantoor te huur in Sint-Lambrechts-Woluwe (VAL98329) Gepubliceerd

€ 5.750
Adres verkrijgen
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Referentie Immovlan: VAL98329
Referentie verkoper: 4189052

Bewoonbare oppervlakte
430 m²
Garage
1
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Aan de voet van de Brusselse ring (afrit Oost van Brussel - EU), in het hart van een gebouw (LAGE ENERGIE-GREEN BUILDING) vindt u in dit pand kantoren met een totaaloppervlakte van +/- 430 M2 te huur. Het bestaat uit verschillende open space ruimtes, vergaderzalen, een receptie, een ingerichte keuken en sanitaire voorzieningen, allemaal in een resoluut eigentijdse omgeving. Het is ook mogelijk bij de kantoren een magazijn van 400m2 en maximaal 14 parkeerplaatsen te huren. De lasten zijn 90 €/m²/jaar en omvatten: de onroerende voorheffing - de verschillende belastingen, alle energieverbruik en alle service binnen het gebouw (bezoekers receptie - beheer van poststukken en pakjes – badgesysteem – alarmsysteem - schoonmaak en onderhoud van de lokalen). Parkeerplaats voor wagens en toegangsdeur voor vrachtwagens voor het magazijn. Het gebouw verkeert in uitstekende staat en biedt hoogwaardige oppervlaktes met alle comfort en service die nodig zijn voor elke technisch commerciële KMO onderneming. Bezoeken en info op 32 489 311 000- www.switchimmo.com

Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 5.750
Onderhoudskost
€ 90
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
2012
Beschikbaar vanaf
Vanaf 11/05/2020
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 22/10/2020 08:29
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te huur in Sint-Lambrechts-Woluwe?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!