LOADING...

Industrie te koop in Aalst (RAP76942) Gepubliceerd

€ 845.000
Adres verkrijgen Bleekveld
9300 Aalst
Kaart
Referentie Immovlan: RAP76942
Referentie verkoper: 4192236

Bewoonbare oppervlakte
550 m²
Garage
1

Beschrijving

Deze unieke eigendom van 10 are is gelegen aan de carnavalswerkhallen van Aalst, vlakbij het station en het centrum. Zowel via de Doolhofstraat als via Bleekveld (parking werkhallen) is deze eigendom bereikbaar. Vooraan vinden we een zeer ruime woning met 250m² bewoonbare oppervlakte én hoge garage met doorrit naar de achterliggende koer en atelier. De woning is doorheen de jaren gerenoveerd en telt momenteel liefst 6 slaapkamers.
Het atelier is compleet gerenoveerd (vroeger lederfabriek) en telt 300m² bruikbare oppervlakte verspreid over 2 verdiepingen. Ingericht in loft-stijl met gepolierde betonvloeren.
Zowel de woning als het atelier hebben een conforme keuring (aparte tellers) + 16 zonnepanelen op het dak. Alle daken zijn eveneens vernieuwd met isolatie en dubbele beglazing in PVC rondom. De woning is gelegen in woongebied, het atelier in KMO-zone. Deze staan ook op aparte kadastrale percelen, wat opsplitsing makkelijk maakt.
Verschillende doeleinden mogelijk. Bekijk zeker onze virtual tour!
Graag meer informatie? Bel Tel 0478 79 32 83 of mail naar Contacteer Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 845.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
1945
Beschikbaarheid
Overeen te komen
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 07/11/2020 07:24
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Aalst?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!