LOADING...

Industrie te koop in Alveringem (RAP79463) Gepubliceerd

€ 195.000
Adres verkrijgen Weegschede 3.2
8690 Alveringem
Kaart
Referentie Immovlan: RAP79463
Referentie verkoper: 2326396

Beschrijving

In Gijverinkhove (deelgemeente van Alveringem) bieden wij u deze 20 KMO-units aan. Dit bedrijfsverzamelgebouw is een bedrijvenpark voor opslag, hobby of KMO bedrijvigheid. De ligging langs de N364 in Alveringem is uiterst centraal tussen enkele centrumsteden in de westhoek. (Veurne, Ieper & Diksmuide) De units variëren in afmeting van 145m² tot 285m², maar kunnen door de aanwezigheid van flexibele tussenwanden ook gecombineerd worden tot grotere units. Het betreffen degelijke, hoog kwalitatieve en instapklare verwarmbare gebouwen met een hoge isolatiewaarde en ultra laag energieverbruik. De gebruikte materialen zijn geselecteerd op kwaliteit, gering onderhoud en lange levensduur waardoor een hoge doorverkoopwaarde gewaarborgd blijft en dit dus tevens het ideale onroerend goed als investering betreft. Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig. Kenmerken:- makkelijk verhuurbaar voor de investeerder en mooi rendement;-  polybetonvloer (incl. isolatie);- regenwaterput van 10.000L;- aansluiting telenet, belgacom, drinkwaternet,…;- min 32 ampère (3 fasig) in iedere unit aanwezig;- mogelijkheid tot het plaatsen van tussenvloer in gedeelte van de unit met magazijn trap (opties);- dak voorzien voor plaatsen van zonnepanelen.P.S.1: toegestane nevenactiviteiten (op max. 20%) van de totale vloeroppervlakte van de units zijn: kantoor, tentoonstellingsruimte, EHBO ruimte, sociale uitrusting en gemeenschapsvoorzieningen. P.S.2: informeer bij ons kantoor voor extra parkeerplaatsen bij de units.Prijzen per unit vanaf 116.000 euro excl. kosten  Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 195.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 19/11/2020 11:02
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Alveringem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!