LOADING...

Industrie te koop in Tienen (RAL39709) Gepubliceerd

€ 650.000
Adres verkrijgen Ambachtenlaan 36A
3300 Tienen
Kaart
Referentie Immovlan: RAL39709
Referentie verkoper: 3977331

Bewoonbare oppervlakte
950 m²
Garage
1

Beschrijving

Dit uitstekend gelegen garagebedrijf wordt verkocht via overdracht van aandelen.

Het heeft altijd gehandeld in Amerikaanse wagens met een grote voorliefde voor Dodge. Ook specialiseerde het in het kwalitatief restaureren van klassieke Amerikaanse oldtimers.

Momenteel wordt het gebouw nog gebruikt voor de verkoop van de resterende wagens en onderdelen alsook de herstellingen aan wagens van de eigenaar zelf en enkele mede-liefhebbers.

Het gebouw bestaat uit een showroom van 438m² met maar liefst 40m etalage voor enorme zichtbaarheid. In de showroom werden tevens bureauruimtes aangebracht alsook een klein tussenverdiep met een vergaderzaal. Achteraan ligt een werkplaats van 510m² met verschillende bruggen, een spuitcabine en alle materiaal om een succesvol garagebedrijf te runnen. Net naast de werkplaats bevindt zich de winkelruimte met onderdelen en benodigdheden, alsook de wachtruimte die momenteel fungeert als bureau voor de zaakvoerder. Tevens liggen er nog enorm veel onderdelen op stock die indien gewenst mee overgenomen kunnen worden.

Deze garage bevindt zich op een unieke locatie langs de Ambachtenlaan, met enorm veel passage en bijgevolg een heel goede zichtbaarheid. Het bedrijf heeft altijd succesvol gedraaid met een groot, vast cliënteel, zowel lokaal als nationaal. De zaak kan verdergezet worden als verkooppunt voor Amerikaanse auto's of een totale andere richting uit op een unieke locatie.

Dit betreft een overdracht van aandelen van een NV. De aankoop van het pand alleen is ook mogelijk in overleg met de eigenaar.

Contacteer ons vandaag voor meer informatie of een bezoek ter plaatse via Contacteer of op Tel 0498 507 105 . Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 650.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Uitstekend
Momenteel verhuurd
Nee
Beschikbaarheid
Overeen te komen
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 14/02/2020 08:12
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Tienen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!