LOADING...

Industrie te koop in Aarschot (RAP35270) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Mottestraat 20 0
3200 Aarschot
Kaart
Referentie Immovlan: RAP35270
Referentie verkoper: P3144

Beschrijving

Het project bestaat uit 20 multifunctionele bedrijfsunits vanaf 220m² en hebben een vrije hoogte van 7 meter. De units zijn perfect samenvoegbaar.  De gebouwen zijn bestemd voor ambachtelijke bedrijven en voor kleine en middelgrote ondernemingen. Tot de mogelijkheden behoren o.a. opslag, magazijn, productie en groothandel. De kopers zijn er toe verplicht zich in regel te stellen met de geldende milieu- en exploitatienormeringen. Personalisatie van de unit(s) zijn perfect mogelijk.  Het project heeft een strategische ligging. De E314 richting Leuven of Hasselt is op 5 minuten te bereiken.

Verloop van de werken

November- Na de afbraakwerken zijn nu de grondwerken in uitvoering op de site. 

Oktober - De afbraakwerken op het nieuwe bedrijvenpark Motte Park, gelegen langs de gelijknamige Mottestraat, zijn gestart. Op de site van ongeveer 1,7 hectare worden twintig multifunctionele bedrijfsunits gebouwd met een vrije hoogte van maar liefst 7 meter. De start begon met het afbreken van huidige bedrijfsgebouw. 

 

 
Toon alles Toon minder

Financiële details

Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 18/01/2021 04:50
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Aarschot?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!