LOADING...

Industrie te koop in Leuven (RWC11721) Gepubliceerd

€ 358.400
Adres verkrijgen Ambachtenlaan 12-14
3000 Leuven
Wijk: Research Park Haasrode
Kaart
Referentie Immovlan: RWC11721

Beschrijving

Nieuwe multifunctionele kantoren en KMO-units - Plan uw bezoek aan de werf!

Zoekt u een ideale uitvalsbasis voor uw professionele activiteiten of heeft uw bedrijf nood aan uitbreidingsmogelijkheden? Onze nieuwste ontwikkeling bevindt zich op het bedrijventerrein van Haasrode. Dankzij de centrale ligging kunnen klanten, leveranciers en personeel u vlot bereiken en dit zowel met de wagen als het openbaar vervoer. Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid op de site voorzien.

Aan de straatzijde bevinden zich kantoren die, indien gewenst, samen met een KMO-unit gekoppeld kunnen worden. Er zijn KMO-units vanaf 202 m2 en ze beschikken over een minimale vrije hoogte van +/- 6 meter. Elke unit is uitgerust met een toegangsdeur en sectionaalpoort van 4 meter.

Niet alleen de bereikbaarheid en de ligging van het project zijn een sterkte troef, ook de architectuur. Het hedendaags ontwerp is sterk in zijn eenvoud en laat uw persoonlijke invulling toe.

Meer info? Bel ons op Tel 0495/38.70.38 of Contacteer Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 358.400
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2020
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 28/10/2020 09:43
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Leuven?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!