LOADING...

Industrie te koop in Kalmthout (RAK26466) Gepubliceerd

€ 299.000
Adres verkrijgen Putsesteenweg 123
2920 Kalmthout
Kaart
Referentie Immovlan: RAK26466
Referentie verkoper: 8597

Slaapkamer(s)
1
Bewoonbare oppervlakte
194 m²
Badkamer(s)
1
Tuin
500 m²

Beschrijving

Handelspand bestaande uit handelsgelijkvloers (restaurant) en een instapklare woning met 1 slaapkamer op de eerste verdieping, gesitueerd in Kalmthout.
Het pand situeert zich op amper 50 meter van de ingang van de Kalmthoutse Heide, wat er vanzelfsprekend voor zorgt dat dit dé perfecte locatie is om een restaurant/handelspand te openen. Met de bus is het vlot te bereiken dankzij een ruim aanbod aan bushaltes op wandelafstand. Het centrum van Kalmthout bevindt zich eveneens op een boogscheut.
De totale oppervlakte van het handelspand op het gelijkvloers bedraagt 114 m² en dat van de woning boven bedraagt 80 m². Dit brengt ons op een totale oppervlakte van zo’n 194 m²!
We betreden het restaurant langs de voorzijde van het pand. De zaal heeft een totale oppervlakte van 47 m² en beschikt over 9 tafeltjes met gasaansluiting voor een kookplaat en dampkap. Dit gegeven biedt een waaier aan mogelijkheden voor de invulling van het handelspand! De rode buizen die boven de tafels lopen geven de ruimte een dynamische uitstraling. De wc-ruimte voor klanten (15 m²) beschikt over een dubbele lavabo en 2 wc’s. De bar situeert zich aan de achterzijde van het restaurant en zij staat in verbinding met de halfopen keuken (27 m²). Deze is voorzien van alle toestellen: spoelbak, gasvuur, dampkap, werkeiland, vriezers, koeling, … In de keuken is er een deur naar buiten/binnen, wat als voordeel heeft dat het personeel niet door het restaurant hoeft te lopen voor bijvoorbeeld een pauze. Bij leveringen is dit eveneens zeker gunstig. Langs zowel de keuken alsook langs opzij buiten hebben we vervolgens toegang tot de inkomhal (9 m²) van de woning boven. Om af te sluiten is er op het gelijkvloers nog een stockageruimte achteraan (16 m²) met ruime koeling die de huidige eigenaars gebruikten als productieruimte voor pannenkoekendeeg. Bij het restaurant horen nog 2 terrassen van 70 m² (één vooraan en één achteraan). De oppervlakte van de tuin bedraagt zo’n 500 m² en biedt nog vele mogelijkheden voor terras of speeltuin. Via een poortje achteraan geraakt u tot bij de parking van de Kalmthoutse Heide. Verder staat er achteraan in de tuin nog een huisje, dat de huidige eigenaars als berging gebruiken, maar hier zijn er eveneens een legio aan invullingen mogelijk.
Zoals reeds vermeld heeft de woning boven een oppervlakte van 80 m². Ze bestaat uit een lange leefruimte met open keuken (35 m²), die van veel daglicht geniet dankzij enkele kamerhoge ramen. De keuken is op tegel en de rest van de leefruimte heeft een karaktervolle parket als ondergrond. Middels een opstapje bereiken we vervolgens de nachthal (8 m²), die de huidige bewoners als bureauruimte benutten. Links is de gespatieerde badkamer van 15 m² gesitueerd, dewelke afgewerkt is met een blauwe mozaïek. Ze beschikt over een hoekbad, douchecabine, wc en dubbele lavabo. De gespatieerde slaapkamer ten slotte heeft een oppervlakte van 22 m².
Er is overal dubbele beglazing aanwezig. De centrale verwarming is op gas. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 299.000

Diensten

Staat van het pand
Goede staat
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 20/12/2019 08:09
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Kalmthout?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!