LOADING...

Industrie te koop in Ruisbroek (RAP47350) Gepubliceerd

€ 450.000
Adres verkrijgen Vorstsesteenweg 27
1601 Ruisbroek
Kaart
Referentie Immovlan: RAP47350
Referentie verkoper: 2277861

Slaapkamer(s)
3
Bewoonbare oppervlakte
194 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Immo Pické biedt U deze unieke eigendom aan bestaande uit een zeer ruime loft van 190m² en een groot atelier van ongeveer 250m². Het atelier bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en omvat een ruime toegangspoort (3m op 3m), een doorgang, 3 bureaus/ruimtes en een technische ruimte. Via een afzonderlijke inkomhal hebben we toegang tot de ruime en lichtrijke loft. De loft bestaat op de eerste verdieping uit een grote hal die dienst kan doen als bureau, een geïnstalleerde badkamer met douche en ligbad, een afzonderlijk toilet en 3 grote slaapkamers. Via een vaste trap begeven we ons naar de andere leefruimtes waar we een overloop, een geïnstalleerde keuken, een ruime woonkamer met eetkamer en een terras terugvinden. Unieke eigendom voor personen die houden van ruimte, licht en een unieke leefervaring. Daarnaast is dit pand gelegen op enkele minuten van de Brusselse Ring en in de onmiddellijke omgeving van scholen, winkels en openbaar vervoer.

Financiële details

Prijs
€ 450.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Bouwjaar
1953
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 05/10/2020 06:35
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Ruisbroek?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!