LOADING...

Huis te koop in Maldegem (RAK37011) Gepubliceerd

€ 229.000
Adres verkrijgen Bogaardestraat 60
9990 Maldegem
Kaart
Referentie Immovlan: RAK37011
Referentie verkoper: 1833620

Slaapkamer(s)
5
Badkamer(s)
1

Beschrijving

In het centrum van Maldegem staat dit ruime pand te koop. Er zijn tal van mogelijkheden om met de bestaande structuur aan de slag te gaan. Mits enkele aanpassingen wordt dit pand een opbrengsteigendom met 2 aparte appartementen.  !!!Opgelet: de renovatievoorstelling is louter indicatief en niet bindend! Ervaar ter plaatse welk potentieel er is met de bestaande constructie.Op vandaag is het gebouw ingedeeld in 2 woonentiteiten (genre kangoeroewoning) en een handelsruimte. Achteraan staat een loods van ongeveer 140m²  (welke niet inbegrepen is in de vraagprijs).GOED OM WETEN: Aankoop van het huis en de loods samen (totale opp. perceel +/- 310m²), of enkel de woning zonder de opslagruimte of slechts een deel van de loods is mogelijk! Indien gewenst kan het gebruik of de aankoop van een stukje tuin en uitweg naar achteraan besproken worden! In huidige vraagprijs zit enkel het hoofdgebouw, dus exclusief de loods!De koper heeft hier dus tal van mogelijkheden om wonen te combineren met een professionele activiteit (winkel, kantoor, opslagruimte, ...).Evenzeer kan dit huis perfect met weinig moeite omgevormd worden tot een gezinswoning of pand met afzonderlijke 2 woonunits.De buurt:De bebouwing in de Bogaardestraat bestaat vooral uit rijwoningen, kenmerkend voor een centrumstraat. Het is een éénrichtingstraat, waar parkeren mogelijk is. Op 200m afstand liggen het park en de markt van Maldegem, met alle handelszaken in de onmiddelijke omgeving. In de buurt zijn er verschillende lagere en middelbare scholen.Recent zijn er in de Bogaardestraat nieuwe verbindingen gemaakt naar de Edevallei door de nieuwe wijk. Sted. Inlichtingen: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, GvvBUITENKANS OM EEN OPBRENGSTEIGENDOM TE REALISEREN!Meer informatie of een bezoek gewenst aan dit pand? Bel 050 66 00 88 of mail naar Contacteer  Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 229.000
Kadastraal inkomen
€ 1142
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Aantal slaapkamers
5
Kelder
Ja
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Gasaansluiting
Ja
Specifiek primair energieverbruik
381 kWh/m²/jaar
EPC-referentie
20180920-0002092340-1
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 21/11/2019 10:54
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Maldegem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!