LOADING...

Huis te koop in Denderleeuw (RAP73549) Gepubliceerd

€ 410.534
Adres verkrijgen Steenweg 0
9470 Denderleeuw
Kaart
Referentie Immovlan: RAP73549
Referentie verkoper: 2311894

Slaapkamer(s)
3
Garage
1
Aantal parkeerplaatsen
1
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Aan de Steenweg te Denderleeuw tussen de huisnummers 410 en 428 bouwen we binnenkort 2 strak moderne woningen. Deze twee moderne woningen zijn gelegen in een residentiële omgeving nabij alle voorzieningen. Het centrum van Denderleeuw is vlakbij met zowel vele lokale handelaars als verschillende grootwarenhuizen. De twee woningen met moderne architectuur worden gekenmerkt door strakke lijnen, tijdloze materialen en grote glaspartijen. Lot 1 heeft op het gelijkvloers een inkom met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met open keuken en bureau/speelhoek, een praktische was/bergplaats én een inpandige garage. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een dressing, een berging en een badkamer met bad en douche. Je zorgt zelf voor de finishing touch van de woning want de interieurafwerking is 100% op maat. Samen met de bouwadviseur overloop je en bepaal je de interieurafwerking aan de hand van budgetten waarmee je later de keuzes kan maken. Meer info? Contacteer onze bouwadviseur Xavier op Tel 0497 599 995 of mail naar Contacteer Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 410.534
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
3
Dressing
Ja
Garage
Ja
Aantal garages
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2
Aantal gevels
3
Aantal parkeerplaatsen (buiten)
1
Oppervlakte terrein (m²)
448 m²
Gasaansluiting
Ja
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Certificaat "As-Built"
Ja
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 13/11/2020 06:02
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Denderleeuw?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!