LOADING...

Huis te koop in Aalst (RAG19007) Gepubliceerd

€ 276.600
Adres verkrijgen Immerzeeldreef 0
9300 Aalst
Kaart
Referentie Immovlan: RAG19007
Referentie verkoper: 1389521

Slaapkamer(s)
3
Aantal parkeerplaatsen
1
Badkamer(s)
1

Beschrijving

 Deze nieuw aan te leggen verkaveling "Immerzeel " is gelegen langs de Immerzeeldreef te Aalst, op wandelafstand van golfterrein De Kluizen en het Kluisbos. De verkaveling bevindt zich in een groene omgeving, met geïntegreerd landschapspark, en biedt een gezonde mix van halfopen en gesloten woningen in een moderne stijl.De woningen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en voldoen aan de hedendaagse energienormen (E-peil 20). Dit wordt onder andere bewerkstelligd door het gebruik van zonnepanelen en vloerverwarming. Er wordt ook bijzonder veel aandacht geschonken aan de uitstraling, comfort en esthetiek van alle gebruikte materialen. Alle woningen beschikken over een slimme indeling met 3 slaapkamers, parkeermogelijkheid en een tuin met hagen en minstens 1 boom.  Dit project staat voor comfortabel en betaalbaar wonen, in een groene en kindvriendelijke omgeving. Bovendien is er een vlotte verbinden met de E40, op een ligging tussen Gent en Brussel.Prijzen starten vanaf €276.600 INCLUSIEF ALLE KOSTEN (notariskosten, registratierechten, BTW, afwerking volgens lastenboek, …). Extra fiscale voordelen mogelijk wegens BEN-woning (bijna-energieneutraal).Info, prijzen en plannen beschikbaar op ons kantoor. Stuur een mail naar Contacteer en ontvang alle informatie.    Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 276.600
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Momenteel verhuurd
Nee
Aantal slaapkamers
3
Kelder
Nee
Zolder
Nee
Veranda
Nee
Wasruimte
Nee
Fietsenstalling
Nee
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Aantal gevels
3
Aantal parkeerplaatsen (buiten)
1
Tuin
Nee
Terras
Nee
Zwembad
Nee
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Zone info niet beschikbaar
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 31/10/2017 12:18
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Aalst?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!