LOADING...

Huis te koop in Buggenhout (RAP75699) Gepubliceerd

€ 330.000
Adres verkrijgen Brandstraat Lot 1-2-3-4-5
9255 Buggenhout
Kaart
Referentie Immovlan: RAP75699
Referentie verkoper: 2321986

Slaapkamer(s)
3

Beschrijving

5 nieuw gebouwde woningen waarvan 4 half open & 1 gesloten bebouwing. Deze woningen zijn landelijk gelegen in het middelpunt van Vlaanderen met een goede verbinding richting A12 Brussel/Antwerpen en richting Gent. De woningen hebben een grote tuin en zijn opgetrokken in een moderne stijl, voorzien van een ruime leefruimte, keuken, wasplaats en bureau. Op de verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, een badkamer en een afzonderlijk toilet voorzien. Een vaste trap naar de zolder geeft de mogelijkheid deze nog in te richten als een vierde slaapkamer of een polyvalente ruimte. De gesloten bebouwing heeft een ingesloten garage en voor de loten 4-5-6 is er een mogelijkheid voor het optrekken van een afzonderlijke garage.  Er is keuze tussen de woning ruwbouw wind & waterdicht aan te kopen of sleutel op de deur afgewerkt. Werken volop bezig. Lot 3 is verkocht

Financiële details

Prijs
€ 330.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
3
Garage
Nee
Aantal gevels
4
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 22/10/2020 11:30
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Buggenhout?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!