LOADING...

Huis te koop in Rumbeke (RAJ90787) Gepubliceerd

€ 264.374
Adres verkrijgen Wervikhovestraat 8.1
8800 Rumbeke
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ90787
Referentie verkoper: 1910232

Slaapkamer(s)
3

Beschrijving

In het gezellige Rumbeke, vlakbij de tennisclub en het voetbalveld,  vindt u deze leuke miniverkaveling. Deze locatie heeft een heel centrale ligging en zeer vlotte bereikbaarheid naar de Roeselaarse ring en E403 toe.Uw droomwoning tot in de puntjes uitgewerktHet getoonde ontwerp is slechts een voorbeeld. U kiest zelf hoe uw woning eruitziet. U kan volledig voor een bestaand ontwerp gaan, dat bestaand ontwerp naar eigen wensen aanpassen of ons uw wensen vertellen en een 100% unieke woning bouwen.Het comfort van een bouwfirma, de vrijheid van een aannemerBouwen met All-Bouw is genieten van het comfort van een bouwfirma met de vrijheid van een aannemer. Hoe dan? Uw woning wordt gebouwd aan een vaste prijs, u heeft één aanspreekpunt en krijgt de nodige begeleiding bij het maken van bepaalde interieurkeuzes. Vooral dat laatste is erg belangrijk aangezien u bij ons volledige vrijheid krijgt, want u weet als geen ander hoe uw droomwoning eruit moet komen te zien. Het resultaat: een woning helemaal afgestemd op uw levensstijl!Vraag vrijblijvend meer info over onze unieke werkwijze.

Financiële details

Prijs
€ 264.374
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw pand
Aantal slaapkamers
3
Garage
Nee
Aantal gevels
3
Oppervlakte terrein (m²)
228 m²
Gasaansluiting
Ja
Specifiek primair energieverbruik
40 kWh/m²/jaar
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 05/09/2019 10:03
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Rumbeke?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!