LOADING...

Huis te koop in Ingelmunster (RAL52058) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Vaartstraat 63
8770 Ingelmunster
Kaart
Referentie Immovlan: RAL52058
Referentie verkoper: 3416

Slaapkamer(s)
3
Bewoonbare oppervlakte
136 m²
Aantal parkeerplaatsen
1
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Deze energiezuinige halfopen nieuwbouwwoning wordt gebouwd op een perceel van 459 m² en heeft volgende indeling. Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open geïnstalleerde keuken met annex bergruimte, een aangelegd terras mét tuinberging en een carport. Op de verdieping vinden we 3 slaapkamers, een berging, apart toilet en ruime badkamer (o.a. voorzien van inloopdouche). De afwerking kan nog volledig naar eigen wensen voorzien worden (rekening houdende met het lastenboek).
Dit nieuw woonproject kadert in een volgende fase van de residentiële herontwikkeling van de kanaalzone aan de zwaaikom. Het woonproject bestaat in totaliteit uit 40 nieuwe woningen, opgesplitst in verschillende bouwfases. De ontwikkeling wordt gekenmerkt door zijn aantrekkelijke en hedendaagse architectuur en is gelegen aan het kanaal Roeselare-Leie, tegenover de zwaaikom en het kasteeldomein, op ca. 700m van de markt van Ingelmunster én nabij het station. De eerste fase betreft de bouw van 9 woningen. Er is een doordachte variatie aan woningen met 3- en 4-slaapkamers en elke entiteit beschikt over een parkeergelegenheid (garage of carport). Het project wordt omgeven door een toekomstige, publieke parkzone die aansluiting vindt met het jaagpad.
Alle woningen zijn o.a. voorzien van een ruime badkamer met inloopdouche, moderne keukeninrichting, CV op aardgas, ventilatiesysteem C+ met smartzones, regenwaterput van 10 000l (met regenpomp in de put) en een ruim terras. De woningen hebben een gemiddeld e-peil van E-39. Indien er zonnepanelen geplaatst worden, kan er een E-peil behaald worden van E-20, wat betekent dat er 5 jaar lang kan genoten worden van een 100% korting op de onroerende voorheffing. De gevels van de woningen worden deels in gevelsteen uitgevoerd en deels in houten gevelbekleding.
De stationsbuurt en de dorpsbrug worden volledig aangepakt en vernieuwd. De lichte en open structuur van de nieuwe dorpsbrug zorgt ervoor dat de groene oevers verder uitgebouwd kunnen worden tot een samenhangend landschap rond het kanaal Roeselare-Leie en de Mandel. Wat de stationsbuurt betreft wordt een nieuwe omgeving getekend, waar bussen, treinen, voetgangers, fietsers en automobilisten elkaar perfect aanvullen.
Gesplitste verkoop onder registratierechten (10%) op de grondwaarde en BTW (21%) op de constructiewaarde. Contacteer ons voor meer detailinformatie en een vrijblijvende afspraak: Tel 051 67 67 57 WWW.BORDES.BE Toon alles Toon minder

Financiële details

Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2020
Aantal slaapkamers
3
Bewoonbare oppervlakte
136 m²
Bemeubeld
Nee
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2
Type verwarming
Gas
Aantal gevels
3
Aantal parkeerplaatsen (buiten)
1
Oppervlakte terrein (m²)
459 m²
Bebouwbare oppervlakte (m²)
70 m²
Certificaat - elektrische installatie
Ja, certificaat overeenkomstig
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: Flooding Onroerend goed geheel of gedeeltelijk gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Voorkooprecht
Ja
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 10/08/2020 02:55
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Ingelmunster?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!