LOADING...

Huis te koop in Jabbeke (RAP75088) Gepubliceerd

€ 382.000
Adres verkrijgen Kerkebeekstraat 142B
8490 Jabbeke
Kaart
Referentie Immovlan: RAP75088
Referentie verkoper: 2310992

Slaapkamer(s)
4
Bewoonbare oppervlakte
210 m²
Garage
1

Beschrijving

Varsenare is voor veel gezinnen de ideale plek om te wonen. Prima bereikbaar, snel op weg naar de stad of de snelweg en alles wat je nodig hebt in de buurt. Aan het einde van de Kerkebeekstraat, realiseert Danneels een residentiële verkavleing met op lot 2 een ruime woning in hedendaagse architectuur. Een energiezuinige woning ook (E-peil 35), dankzij de aanwezigheid van zonnepanelen en een uitgekiend ventitatiesysteem. Danneels bouwt je huis met de grootste zorg en heeft oog voor jouw comfort. Deze halfopen sleutel-op-de-deur woning is dan ook heel efficiënt ingedeeld met drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een grote slaapkamer onder het dak.  Verder zal de mooie badkamer met bad, douche en wastafel je ook wel opvallen. Je kan de materialen hier zelf kiezen, binnen een vooropgesteld budget.Ook voor de keuze van je keuken en je vloer- en wandtegels kan je trouwens bij onze projectpartners langs. Je kiest jouw binnenafwerking in je nieuwe woning dus helemaal zelf. Naar beneden dan… daar krijg je meteen een gevoel van ruimte en licht. Door de grote raampartijen met schuifraam aan de kant van de tuin trek je de zon bij je binnen. De volledige leefruimte loopt mooi in elkaar over en mondt uit in een volledig ingerichte keuken.   Een sas brengt jou vanuit de keuken naar de garage en wie wil kan nog een extra carport aan de woning bijbouwen, daarvoor is een vergunning voorzien.Deze woning heeft zeer veel troeven en je kan rekenen op een hoogstaande, kwalitatieve afwerking, want dat is bij Danneels sowieso de norm.  Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 382.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
4
Bewoonbare oppervlakte
210 m²
Garage
Ja
Aantal garages
1
Oriëntatie van de voorgevel
Noordoost
Aantal gevels
3
Oppervlakte terrein (m²)
320 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 20/11/2020 11:13
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Jabbeke?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!