LOADING...

Huis te koop in Jabbeke (RAP69026) Gepubliceerd

€ 321.000
Adres verkrijgen Boomgaardstraat 12
8490 Jabbeke
Kaart
Referentie Immovlan: RAP69026
Referentie verkoper: 2307146

Slaapkamer(s)
4
Bewoonbare oppervlakte
168 m²
Garage
1

Beschrijving

Aan de rand van het dynamische Jabbeke bouwt Danneels een halfopen bebouwing in moderne architectuur. De buitengevel, met een lichte gevelsteen en vergrijsd essenhout, geeft het huis meteen een frisse look. Achter de woning ligt een mooie tuin. Dankzij de zonnepanelen, een ventilatiesysteem D en een prima isolatie woon je hier ook energiezuinig (E-peil 34).Je koopt een perfect afgewerkte sleutel-op-de-deurwoning met vier ruime slaapkamers. Het plat dak zorgtnervoor dat je geen plaatsverlies hebt op de verdieping. De badkamer volledig ingericht met douche en bad. Er is een apart toilet en berging voorzien.Op het gelijkvloers zorgt een groot schuifraam voor een aangename lichtinval in de leefruimte, waar keuken en zithoek een mooi geheel vormen.De materialen voor je keuken en de badkamer kan je zelf kiezen bij onze projectpartners. In de aankoopprijs is een mooi budget voorzien. Ook de tuinafsluiting, de aanleg van je oprit en de voortuin zitten in de prijs inbegrepen.Geen onaangename verrassingen dus, maar wel een woning  met een hoogwaardige afwerking en een doordachte indeling, waar je straks graag woont. 

Financiële details

Prijs
€ 321.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
4
Bewoonbare oppervlakte
168 m²
Garage
Ja
Aantal garages
1
Oriëntatie van de voorgevel
Noordwest
Aantal gevels
3
Oppervlakte terrein (m²)
282 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 10/10/2020 11:43
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Jabbeke?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!