LOADING...

Huis te koop in Jabbeke (RAP69020) Gepubliceerd

€ 299.000
Adres verkrijgen Boomgaardstraat 12
8490 Jabbeke
Kaart
Referentie Immovlan: RAP69020
Referentie verkoper: 2307169

Slaapkamer(s)
4
Bewoonbare oppervlakte
161 m²
Garage
1

Beschrijving

Op lot 21 in de autoluwe Boomgaardstraat in Jabbeke komt een ruime gezinswoning in een moderne architectuur. Het huis wordt sleutel-op-de-deur gebouwd én hoogkwalitatief afgewerkt. Dat levert je tal van voordelen op en je weet heel duidelijk wat je nieuwe thuis je kost.Je woont hier in een gesloten bebouwing, maar leeft toch met veel ruimte om je heen. Daarom kiezen we bewust voor een doordachte indeling, met rechte muren, een plat dak en grote raampartijen in de open woonkamer. Zo profiteer je ook maximaal van de aangename zuidoostelijke ligging van je huis.Binnenin vormt de woonkamer één geheel met de open ingerichte keuken. Er zijn twee aparte toiletten en boven heb je naast vier ruime slaapkamers ook een uitgeruste badkamer en een extra berging. De rechte muren in de slaapkamer maken het plaatsen van kasten trouwens extra makkelijk. Jouw badkamer, keuken en vloertegels kan je zelf kiezen in de toonzalen van onze partners.Daarnaast beschikt deze woning ook over een leuke tuin en een garage. De aanleg van de voortuin, de oprit, het terras en de afsluiting zijn inbegrepen in de totaalprijs.Nog dit: check straks ook maar je energiefactuur. De plaatsing van een ventilatiesysteem D, zonnepanelen en een hoogwaardige isolatie resulteert in een E-peil van 32 en dat zal een pak zuiniger zijn.   Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 299.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
4
Bewoonbare oppervlakte
161 m²
Garage
Ja
Aantal garages
1
Oriëntatie van de voorgevel
Oost
Aantal gevels
2
Oppervlakte terrein (m²)
201 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 10/10/2020 11:42
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Jabbeke?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!