LOADING...

Huis te koop in Jabbeke (RAP69018) Gepubliceerd

€ 349.000
Adres verkrijgen Boomgaardstraat 12
8490 Jabbeke
Kaart
Referentie Immovlan: RAP69018
Referentie verkoper: 2307172

Slaapkamer(s)
4
Bewoonbare oppervlakte
170 m²
Garage
1

Beschrijving

Langs de pas aangelegde Boomgaardstraat in Jabbeke bouwt Danneels deze ruime halfopen bebouwing op lot 23. De woning maakt deel uit van de nieuwe woonbuurt, maar heeft samen met de woning op lot 24, een aparte toegang die wordt aangesloten op de Stationsstraat.  Heel woon je heel rustig, er is enkel plaatselijk verkeer.De architectuur is stijlvol modern met speelse accenten in essenhout. Je hebt vier afgewerkte slaapkamers, een garage, een fantastische zuid gerichte tuin. Ook de aanleg van de oprit en de tuinafsluiting zijn inbegrepen.De woning heeft een zeer ruime, lichtrijke leefruimte met een open indeling. De zithoek en de eilandkeuken vormen één geheel. Danneels kiest bewust voor deze doordachte indeling om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. De grote raampartijen maken het extra aangenaam wonen.Ook boven gaat geen plaats verloren. Het plat dak zorgt voor rechte muren en dus kan je makkelijk je kasten plaatsen in de 4 slaapkamers. Verder vind je boven nog een apart toilet, een berging en een uitgeruste badkamer met bad én douche.Met een E-peil van 33 zorgt deze woning ook voor een zuiniger energieverbruik. Dat is het resultaat van de goeie isolatie, een ventilatiesysteem D en de zonnepanelen op het dak.Bij Danneels kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wat je ziet, is wat je krijgt… een kwaliteitswoning, sleutelklaar afgewerkt met hoogwaardige materialen, een aangenaam wooncomfort en een inrichting geheel volgens jouw smaak. Binnen het budget kan je immers zelf je vloertegels, badkamer en keuken kiezen.  Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 349.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Aantal slaapkamers
4
Bewoonbare oppervlakte
170 m²
Garage
Ja
Aantal garages
1
Oriëntatie van de voorgevel
Zuid
Aantal gevels
3
Oppervlakte terrein (m²)
399 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 10/10/2020 11:42
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Jabbeke?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!