LOADING...

Huis te koop in Jabbeke (RAK29776) Gepubliceerd

€ 349.000
Adres verkrijgen Hoveniersstraat 1
8490 Jabbeke
Kaart
Referentie Immovlan: RAK29776
Referentie verkoper: 1936796

Slaapkamer(s)
4
Bewoonbare oppervlakte
159 m²
Garage
1

Beschrijving

Op een zuidwest gericht perceel van 234 m² (lot 07) in de Hoveniersstraat in Jabbeke bouwt Danneels deze halfopen bebouwing in moderne architectuur. Deze lichtrijke woning heeft o.m. een aangename leefruimte met volledig ingerichte keuken. Naast de inkom bevindt zich een handige fietsenberging. Op de verdiepingen hebben we 4 mooie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer.Exterieur wordt gewerkt met witte sierpleister, met zwart schrijnwerk en zwarte dakpannen. Deze combinatie zorgt voor een mooi eigentijds contrast, passend bij de appartementen in deze buurt. Binnenin kan jouw woning volgens jouw smaak en wensen worden afgewerkt. In onze all-in prijs is een mooi budget voorzien voor de keuze van jouw keuken, badkamer, vloer- en wandtegels, … Ook inbegrepen zijn de aanleg van de voortuin, de oprit en het terras, incl. brievenbus, de tuinafsluiting én een gemetste tuinberging.Met 159 m² bewoonbare oppervlakte heeft deze gezinswoning veel te bieden. Bij de woning hoort een afgesloten garage met berging onder het appartementsgebouw Ten Hove II. De toegang  zal zich rechtover deze woningen bevinden. 

Financiële details

Prijs
€ 349.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2019
Aantal slaapkamers
4
Bewoonbare oppervlakte
159 m²
Garage
Ja
Aantal garages
1
Oriëntatie van de voorgevel
Zuidwest
Aantal gevels
3
Oppervlakte terrein (m²)
234 m²
Bebouwbare oppervlakte (m²)
159 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 04/01/2021 10:01
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Jabbeke?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!