LOADING...

Huis te koop in Eigenbilzen (RAP76466) Gepubliceerd

Van € 295.000
Adres verkrijgen Sint-Ursulastraat z/n
3740 Eigenbilzen
Kaart
Referentie Immovlan: RAP76466
Referentie verkoper: 2314285

Slaapkamer(s)
3
Bewoonbare oppervlakte
170 m²
Garage
1
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Deze halfopen woning is een architecturale lust voor het oog, ontworpen door onze gerenommeerde architecten, D&D architecten/ Drieskens en Dubois. De lichte gevelstenen in combinatie met de houten afwerking, de grote aluminium raampartijen en ruime terrassen zorgen voor een moderne doch warme uitstraling. De woning telt 3 etages: het gelijkvloers/de garage en bergingen, de leefruimte en keuken op niveau 1, de slaapvertrekken en sanitaire voorzieningen op niveau 2. Bijkomend is deze woning "Bijna Energie Neutraal" waardoor er belangrijke voordelen zijn voor de koper: gedurende 5 jaar een vrijstelling van 50% OV en uiteraard de positieve impact op uw energiefactuur. De woning telt 170m2 woonoppervlakte en telt 2 terrassen aan de voor -en achtergevel van de woning. Privacy is gegarandeerd door de hoge omheining en groenaanleg tussen beide woningen. Een ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd door de open leefruimte en keuken. 3 slaapkamers, een ruime badkamer met inloopdouche, 2 toiletten, een handige berging tegenover de keuken, 2 bergingen en een inpandige garage op het gelijkvloers maken van deze nieuwbouw een must have. De kwalitatieve afwerking kan afgestemd worden op de keuze van de koper, individuele begeleiding doorheen het bouwproces maakt dat deze woning uw persoonlijke touch krijgt. So Real staat voor kwaliteit, eigentijdse ontwerpen, duurzaamheid, no nonsense en korte, directe communicatiekanalen. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 295.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2021
Aantal slaapkamers
3
Bewoonbare oppervlakte
170 m²
Garage
Ja
Aantal garages
1
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2
Oriëntatie van de voorgevel
Zuidwest
Aantal gevels
3
Oppervlakte terrein (m²)
188 m²
Certificaat - elektrische installatie
Ja, certificaat overeenkomstig
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 27/11/2020 10:13
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Eigenbilzen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!