LOADING...

Huis te koop in Tielt-Winge (RAP76476) Gepubliceerd

€ 327.437
Adres verkrijgen Heuvelstraat 191+
3390 Tielt-Winge
Kaart
Referentie Immovlan: RAP76476
Referentie verkoper: 2281194

Slaapkamer(s)
3
Bewoonbare oppervlakte
177 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Je vindt dit rechthoekig perceel terug in de groene gemeente Tielt-Winge, vlakbij tal van nuttige plaatsen zoals openbaar vervoer, scholen, supermarkten enzovoort. Ook de 2 opritten van de autostrade in Tielt-Winge en Bekkevoort liggen nabij. Rustig gelegen ter hoogte van Heuvelstraat 193, vooraan gescheiden van de straatweg door een parkje van ongeveer 13m breed als zeer belangrijk veiligheidsaspect en achteraan wordt het uitzicht voor altijd verzekerd door een bouwvrij omgeven natuurgebied met maximale privacy. Bijgevolg een geschikte buurt voor kopers die rust kunnen appreciëren. Centrale ligging tussen Leuven-Aarschot-Diest & Tienen. Extra troeven zijn een op te richten open bebouwing met mooie voorgevelbreedte en een constructiemogelijkheid met een magnifiek zonneterras. Alle nutsvoorzieningen zijn reeds aanwezig + integrale verkavelingsvergunning. Er kan geopteerd worden voor casco of sleutel op de deur, de woning kan nog gewijzigd worden qua indeling. Deze geafficheerde prijs is de prijs van de bouwgrond +woning exclusief registratierechten en excl. BTW voor een casco woning.Contacteer ons nu voor meer informatie!

Financiële details

Prijs
€ 327.437
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Aantal slaapkamers
3
Bewoonbare oppervlakte
177 m²
Dressing
Ja
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1
Oriëntatie van de voorgevel
Noordwest
Aantal gevels
4
Oppervlakte terrein (m²)
760 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 23/10/2020 11:04
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Tielt-Winge?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!