LOADING...

Huis te koop in Scherpenheuvel-Zichem (RAK58551) Gepubliceerd

€ 235.000
Adres verkrijgen Poelbergstraat 40
3270 Scherpenheuvel-Zichem
Kaart
Referentie Immovlan: RAK58551
Referentie verkoper: 3935902

Slaapkamer(s)
3
Bewoonbare oppervlakte
212 m²
Badkamer(s)
1
Terras

Beschrijving

Scherpenheuvel-Zichem (Schoonderbuken), Poelbergstraat. Te renoveren woning in open bebouwing op mooi hoekperceel (uitbreiding mogelijk) van 907 m2.

Indeling: 

gelijkvloers: inkomhal met trap naar de verdieping. Ruime woon- en zitkamer in 2 mogelijk af te scheiden kamers. Afzonderlijke eetkamer (op oud plan ingetekend als keuken) met uitbouwerker. Achteraan is de keuken (oorspronkelijk ingetekend als berging op plan) en achter inkom. De keuken is ingericht met een elektrische kookbekken, dampkap en spoeltafel. Aansluitend aan de achter inkom werd een afdak voorzien tot overdekt terrasje.

verdieping: nachthall. 3 Slaapkamers: 2 grote van ca. 14m2 en 1 kleinere van ca. 10m2. Badkamer met ligbad en lavabo (te renoveren of herlocaliseren).

Bijgebouwen: naast de woning bevindt zich een grote (ca. 22m2) garage (kantelpoort) voor 1 wagen en aansluitende bergruimte met afz. buitencloset van samen ca. 10 m2 waarin o.a. de CV installatie is ondergebracht. Naast de buitenberging staat ook nog een oude duiventil/berghok (af te breken of te restaureren voor ev. Duivenmelker)

Buitenom: rondom de woning is een mooie grastuin (perceel meer dan 900 m2) met verharde paden naar voordeur en garage. 2 Zijden omheind (buurpercelen). Open ter hoogte van de Poelbergstraat en Vroentestraat.

Kelder: via vaste trap toegang tot bruikbare bergkelder van ca. 27 m2.

Zolder: grote bergzolder onder de dakschuinten.

De woning is structureel stevig gebouwd, werd tot voor kort (11/19) bewoond en biedt heel wat woon of woon/werk- mogelijkheden mits weliswaar de nodige aanpassingen aan hedendaagse normen en woonwensen. Mogelijks zijn er (te bevragen bij de lokale diensten) bouwmogelijkheden tot tweewoonst mits verkrijgen van omgevingsvergunning.

Bouw & energie:  Centrale verwarming op stookolie. Stookolietank vergezeld van conformiteitsattest (geldig tot 05/10/2023) en voorzien van groene dop. Elektriciteit is gecontroleerd conform. Het dak werd enkele jaren terug volledig geïsoleerd met hoogwaardige PUR isolatie. Raamwerk variërend hout/PVC met gemengde beglazing, overal zijn er rolluiken voorzien.

Koopvwdn: einde huur / vrij bij akte – kosten koper: verkooprechten + notaris. Mogelijkheid verminderde verkooprechten bij enige woning.

Info & bezoek: exclusief via kantoor Tel 014 72 00 27 .

Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 235.000
Kadastraal inkomen
€ 785
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Te renoveren
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
1960
Beschikbaarheid
Bij akte
Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamer 1
15 m²
Oppervlakte slaapkamer 2
14 m²
Oppervlakte slaapkamer 3
10 m²
Bewoonbare oppervlakte
212 m²
Bemeubeld
Nee
Oppervlakte van de woonruimte
35 m²
Kelder
Ja
Zolder
Ja
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Type glas
Dubbel glas
Aantal gevels
4
Terras
Ja
Oppervlakte terrein (m²)
907 m²
Specifiek primair energieverbruik
558 kWh/m²/jaar
EPC-referentie
2243340
Certificaat - elektrische installatie: geldigheid
09/12/2011
Certificaat - brandstoftank: geldigheid
05/10/2018
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige overtreding
Nee
Certificaat "As-Built"
Nee
Voorkooprecht
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 25/02/2020 02:01
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Scherpenheuvel-Zichem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!