LOADING...

Huis te koop in Stabroek (RAJ54953) Gepubliceerd

€ 334.500
Adres verkrijgen Klein Galgenveld 16
2940 Stabroek
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ54953
Referentie verkoper: 1862783

Slaapkamer(s)
3
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Op de grens van Stabroek en Kapellen beschikken wij over 8 loten in een nieuwe verkaveling (loten 8 t/m 15). De percelen zijn zeer rustig gelegen in een kindvriendelijke en doodlopende straat. De nog beschikbare bouwpercelen hebben een oppervlakte van 322 m² tot 326 m². De 2 gesloten bebouwingen en de halfopen bebouwingen op loten 11, 14 en 15 zijn verkocht, er zijn nog 3 halfopen bebouwingen beschikbaar (loten 8, 12 en 13). De woningen hebben een moderne architectuur met een combinatie van een hedendaagse gevelsteen, houten gevelbekleding en vlakke tegelpannen.De woningen hebben een breedte van 6,55 meter en een diepte van 10 meter op het gelijkvloers en de eerste verdieping en beschikken over een carport naast de woning en een zadeldak met zolderverdieping (ideaal voor uitbreiding met extra slaapkamers).Er is veel aandacht voor een energievriendelijke en kwaliteitsvolle afwerking.De indeling van de woningen kunnen vrij bepaald worden in samenspraak met ons, elke woning wordt qua indeling opnieuw apart bekeken met onze kopers.Er is reeds een vergunning waardoor de start van de bouwwerken snel kan worden ingepland.Wij voorzien steeds een sleutel-op-de-deur afwerking conform de bepalingen in het lastenboek, afwijken hiervan is steeds mogelijk. Bel of mail ons voor alle verdere info.Prijs halfopen bebouwing met carport:  € 334.500 excl. kosten (registratierechten op grondwaarde, BTW op constructiewaarde en notariskost) Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 334.500
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw pand
Aantal slaapkamers
3
Zolder
Ja
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Aantal gevels
3
Certificaat - elektrische installatie
Ja, certificaat overeenkomstig
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied (residentieel, stedelijk of landelijk)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 14/10/2019 11:12
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Stabroek?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!