LOADING...

Huis te koop in Nijlen (RAK43790) Gepubliceerd

€ 375.633
Adres verkrijgen Asterlaan 13
2560 Nijlen
Kaart
Referentie Immovlan: RAK43790
Referentie verkoper: 1909773

Slaapkamer(s)
4
Bewoonbare oppervlakte
154 m²

Beschrijving

Op lot 4, een perceel van 429 m² langs de Asterlaan in Nijlen, bouwt Danneels deze nieuwe BEN gezinswoning. Hier woon je rustig en toch vlakbij het centrum van Nijlen. Alle voorzieningen heb je hier op fietsafstand. Met 154 m² woonoppervlakte heeft deze nieuwbouwwoning haar bewoners heel wat te bieden. Een lichtrijke woonkamer, een uitgeruste keuken, 4 afgewerkte slaapkamers en een complete badkamer met wastafel, ligbad en douche. We voorzien mooie budgetten in onze totaalprijs voor de keuze van jouw keuken, badkamer en vloertegels. Ook jouw oprit en terras worden aangelegd. We gieten ook de funderingsplaat voor het tuinhuis, nivelleren jouw tuin en zaaien het gazon in. Deze BEN-woning wordt gebouwd met kwalitatieve en sterk isolerende materialen met het oog op een zo laag mogelijk energieverbruik voor verwarming, koeling en ventilatie. Met een E-peil van 26 en een S-peil van 31 is deze woning nu al conform de nieuwbouwnormen van 2022.  De woning wordt uitgerust met zonnepanelen, super isolerend glas, vloerverwarming en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. 

Financiële details

Prijs
€ 375.633
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2019
Aantal slaapkamers
4
Bewoonbare oppervlakte
154 m²
Garage
Nee
Oriëntatie van de voorgevel
Zuid
Aantal gevels
3
Oppervlakte terrein (m²)
429 m²
Bebouwbare oppervlakte (m²)
154 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 06/01/2021 10:47
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Nijlen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!