LOADING...

Huis te koop in Nijlen (RAK00002) Gepubliceerd

€ 373.041
Adres verkrijgen Asterlaan 13
2560 Nijlen
Kaart
Referentie Immovlan: RAK00002
Referentie verkoper: 1909764

Slaapkamer(s)
4
Bewoonbare oppervlakte
152 m²

Beschrijving

In Nijlen bouwt Danneels momenteel deze fraaie BEN-woning in moderne stijl op het lot 1, een rustig gelegen perceel van 435 m². De woning wordt gebouwd in een nieuwe uitbreiding van de Asterlaan, vlak bij het centrum.Deze nieuwbouwwoning biedt haar bewoners 152 m² woonoppervlakte en heeft o.m. een lichtrijke woonkamer, een uitgeruste keuken, 4 afgewerkte slaapkamers en een complete badkamer met wastafel, ligbad en douche. Ook jouw oprit en terras worden door ons aangelegd. We nivelleren jouw tuin en zaaien het gazon in. De binnenafwerking kan volgens jouw smaak en wensen. We voorzien hiervoor mooie budgetten in ons lastenboek zodat je bij onze partners jouw nieuwe keuken, badkamer, vloer- en wandtegels zelf kan kiezen. Deze duurzame BEN-woning wordt gebouwd met kwalitatieve en sterk isolerende materialen met het oog op een zo laag mogelijk energieverbruik voor verwarming, koeling en ventilatie. De woning wordt uitgerust met 6 zonnepanelen, vloerverwarming, super isolerend glas, een ventilatiesysteem 'D'. Met een E-peil van 24 en een S-peil van 31 is deze woning nu al conform de nieuwbouwnormen van 2022.  

Financiële details

Prijs
€ 373.041
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2019
Aantal slaapkamers
4
Bewoonbare oppervlakte
152 m²
Garage
Nee
Oriëntatie van de voorgevel
Zuid
Aantal gevels
3
Oppervlakte terrein (m²)
436 m²
Bebouwbare oppervlakte (m²)
152 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 21/12/2020 10:37
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Nijlen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!