LOADING...

Huis te koop in Nijlen (RAK00000) Gepubliceerd

€ 324.908
Adres verkrijgen Asterlaan 13
2560 Nijlen
Kaart
Referentie Immovlan: RAK00000
Referentie verkoper: 1909777

Slaapkamer(s)
3
Bewoonbare oppervlakte
143 m²

Beschrijving

In Nijlen bouwt Danneels deze fraaie BEN-woning in moderne architectuur. De woning wordt gebouwd op het lot 7, een rustig gelegen perceel van 274 m². Hier woon je vlak bij het centrum, in een nieuwe uitbreiding van de Asterlaan.Deze duurzame BEN-woning wordt gebouwd met kwalitatieve en sterk isolerende materialen met het oog op een zo laag mogelijk energieverbruik voor verwarming, koeling en ventilatie.Met een E-peil 22 en een S-peil 28 is deze woning nu al conform de nieuwbouwnormen van 2022. We rusten jouw nieuwe woning uit met vloerverwarming, super isolerend glas, zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie. Ook jouw oprit en terras worden aangelegd. We gieten ook de funderingsplaat voor het tuinhuis, nivelleren jouw tuin en zaaien het gras in. Deze nieuwbouwwoning biedt haar bewoners o.m. een aangename woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, 3 afgewerkte slaapkamers, handige bergruimtes en een badkamer met wastafel, ligbad en douche. De binnenafwerking kan volgens jouw smaak en wensen. We voorzien mooie budgetten in ons lastenboek.  

Financiële details

Prijs
€ 324.908
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
2019
Aantal slaapkamers
3
Bewoonbare oppervlakte
143 m²
Garage
Nee
Oriëntatie van de voorgevel
Zuid
Aantal gevels
2
Oppervlakte terrein (m²)
274 m²
Bebouwbare oppervlakte (m²)
143 m²
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 21/12/2020 10:37
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Nijlen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!