LOADING...

Huis te koop in Ternat (VAM02804) Gepubliceerd

€ 389.420
Referentie Immovlan: VAM02804
Referentie verkoper: 9130

Slaapkamer(s)
4

Beschrijving

NIEUW TE BOUWEN DRIEGEVELVILLA IN HEDENDAAGSE STIJL SOD AFGEWERKT. Nieuwbouw sleutel-op-de-deur uitgevoerd in de traditionele bouwstijl, voorzien op ideaal gelegen grond van 4,94are met goede ligging in doodlopende,residentiele straat en dichtbij centrum Ternat, de bouwgrond is gelegen op 650m van een bushalte; op 2km van een school; op 2,4km van oprit autosnelweg E40; op 2,7 km van winkelcentrum De Leaf en verscheidene supermarkten en op 2,9km van treinstation Ternat. Project waarbij aandacht wordt besteed aan het behalen van een zeer laag energiepeil en moderne look. De woning wordt voorzien van driedubbele beglazing, ventilatiesysteem type D passief, Fotovoltaische installatie, performante isolatie en hoogwaardige afwerking door onze sterke lastenboek. De woning omvat: inkomhal, toilet, open in te richten keuken, ruim salon, eetkamer, berging en garage, op de verdieping vindt men 4 slaapkamers waarvan 1 met dressing, 2 badkamers waarvan 1 douchekamer en 1 badkamer volledig geinstalleerd, nachthall met lichtrijke mezzanine en eventueel een stockagezolder terug. Dit alles voorzien in de vorm van een uitgepuurd ontwerp met tal van personalisatiemogelijkheden: indeling en materialen zijn vrij te kiezen. Meer info via Team Construct op het nummer: Tel 02/556.47.56 of via Contacteer, bezoek onze site www.teamconstruct.be, bezoek onze showroom te Sint-Pieters-Leeuw op afspraak of bezichtig één van onze werven in de streek. prijs ALL-IN: 466.467 euro Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 389.420
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Aantal slaapkamers
4
Bemeubeld
Nee
Garage
Nee
Zonnepanelen
Nee
Vloerverwarming
Nee
Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Alarm
Nee
Beveiligde deur
Nee
Lift
Nee
Toegang voor mindervaliden
Nee
Oppervlakte terrein (m²)
494 m²
Breedte voorkant terrein (m)
15 m
Aansluiting riolering
Nee
Gasaansluiting
Nee
Certificaat - elektrische installatie
Niet van toepassing
Certificaat - brandstoftank
Niet van toepassing
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 18/11/2020 06:40
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te koop in Ternat?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!