LOADING...

Huis te huur in Izegem (RAO82812) Gepubliceerd

€ 670
Adres verkrijgen Jonkvrouwstraat 16 106
8870 Izegem
Kaart
Referentie Immovlan: RAO82812
Referentie verkoper: 2215391

Slaapkamer(s)
1
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Deze assistentieflat heeft volgende indeling: woonkamer met open keuken en vestiaire, badkamer (toilet, enkel lavabo meubel en douche), terras en berging in de kelder.Bij de maandelijkse huurprijs is er een dagvergoeding (dienstverlening) van 15,50 euro voor 1 persoon en 19,50 euro voor 2 personen.Voor deze dagvergoeding is er een 24/24 noodinterventiesysteem, organisatie medische ondersteuning, garantie crisis-en overbruggingszorg, verschillende administratieve diensten plus permanentie personeel en diensten woonassistent, burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, organisatie van sociale activiteiten, netwerking en buurtintergratie, verbruik- en genotskosten van de algemene delen, onderhoud en herstellingen gemeenschappelijke ruimtes en voorrang opname in een van onze (samenwerkende) WZCa en vooral een warme thuis in alle comfort .U dient de leeftijd van 65 jaar bereikt te hebben .

Financiële details

Prijs
€ 670
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Uitstekend
Aantal slaapkamers
1
Garage
Nee
Aantal badkamers
1
Certificaat - elektrische installatie
Geen certificaat
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: niet gelegen in een overstromingsgebied
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 20/07/2020 10:49
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te huur in Izegem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!