LOADING...

Huis te huur in Antwerpen (RAK74661) Gepubliceerd

€ 1.800
Adres verkrijgen Sint-Laureisstraat 102
2018 Antwerpen
Kaart
Referentie Immovlan: RAK74661
Referentie verkoper: 832674

Slaapkamer(s)
3
Bewoonbare oppervlakte
175 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Deze woning bestaat uit een praktijk/kantoor op het gelijkvloers en een privégedeelte met 3 slaapkamers. De inkomhal kan als wachtzaal gebruikt worden van de praktijkruimte (ca. 40 m²). Deze praktijk bestaat uit 2 kamers die kunnen afgesloten worden, een aparte keuken en een aparte badkamer.
U neemt de trap naar boven waar zich op de eerste verdieping de leefruimte met open keuken bevindt. De keuken bestaat uit een kookplaat, vaatwasser, ijskast, diepvriezer en combi-oven. Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers van 17 m² en 12 m² en is er een badkamer die bestaat uit een bad met douchecombinatie, een toilet en een dubbele wastafel. Op de derde verdieping is er tenslotte een derde slaapkamer van 28 m².
Tenslotte is er nog een ruime, droge kelder van 37 m². Het volledige pand is gerenoveerd met behoud van zijn originele elementen.
Doordat het gelijkvloers is gescheiden van het woongedeelte, kunnen deze twee gedeelten ook apart verhuurd worden. De praktijk/kantoor kan ook als studio verhuurd worden.
Onmiddellijk beschikbaar - huren op vennootschap is mogelijk - huurwaarborg 3 maanden - onroerende voorheffing is voor de verhuurder
De Sint-Laureisstraat vormt de grens met het oudere, 16de-eeuwse stadsgedeelte van Antwerpen en droeg destijds de naam "Hinnekeslei". In de 19de eeuw kreeg het zijn huidige naam omwille van de nabijgelegen Sint-Laurentiuskerk. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 1.800
Periodiciteit huurprijs
Maandelijks

Diensten

Staat van het pand
Volledig gerenoveerd
Aantal slaapkamers
3
Bewoonbare oppervlakte
175 m²
Bemeubeld
Nee
Garage
Nee
Keukenuitrusting
Super uitgerust
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2
Aantal gevels
2
Specifiek primair energieverbruik
200 kWh/m²/jaar
Totaal jaarlijks energieverbruik
200 kWh/jaar
EPC-referentie
2231108
Geldigheidsdatum EPC
22/12/2029
Certificaat - elektrische installatie
Niet van toepassing
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Overstromingsgebied: (Niet van toepassing)
En/of: (Niet van toepassing)
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 26/02/2020 08:14
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Huizen te huur in Antwerpen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!