LOADING...

Handelspand te koop in Oudegem (RWB77103) Gepubliceerd

€ 549.000
Adres verkrijgen Oudegemsebaan 38
9200 Oudegem
Kaart
Referentie Immovlan: RWB77103

Badkamer(s)
2

Beschrijving

Commercieel gelegen handelspand in Oudegem. Strategisch gelegen handelspand op een terrein van 800m² in Oudegem (Dendermonde). Deze eigendom bestaat uit een handelsruimte, een magazijn van +- 140m², ruime parking, 2 aangename appartementen en tuin. Op het gelijkvloers bevindt zich de handelszaak (voorheen uitgebaat als bankkantoor en krantenwinkel), een magazijn van 140m², ruime parking, berging en tuin. Het commercieel gedeelte heeft een bruikbare oppervlakte van +- 123m². Een aparte ingang verleent toegang tot de 2 bovenliggende appartementen op de eerste verdieping. Deze bestaan beiden uit een leefruimte, keuken, badkamer en 2 slaapkamers. Uitstekende locatie, strategisch gelegen vlakbij het centrum, openbaar vervoer, winkels, scholen en banken. Meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Heeft u interesse in dit pand en haar mogelijkheden? Contacteer ons voor meer info of een bezoek: Tel. Tel 0498/91 12 34 of Contacteer Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 549.000

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 20/06/2019 02:10
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Oudegem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!