LOADING...

Handelspand te koop in Heusden (RWC09657) Gepubliceerd

€ 765.000
Adres verkrijgen Tramstraat 69
9070 Heusden
Kaart
Referentie Immovlan: RWC09657

Beschrijving

Het gebouw bestaat uit een welkomstruimte waar nu een ontvangstbalie is, polyvalente ruimte en een bar. Toiletten en kitchenette.
Via een trap kan je naar de bovenste ruimte, die volledig open architecturaal geheel vormt van +300m². Deze ruimte wordt momenteel gebruikt voor opleidingen, meetings en workshops. Er is ook een kitchenette en een toilet aanwezig. Deze ruimte is ook toegankelijk voor mindervaliden via een lift. Er is ook een toegang via een trappenhal langs de andere inkom.
Ruimtes zijn ingericht naar hedendaagse comfort met degelijke materialen. Mits beperkte aanpassingen kan je deze ruimte gebruiken voor andere doeleinden, vb. (satelliet) kantoor, co-working space, call center, gedeelde dokterspraktijk, (bio) winkel, …
Aan de achterkant van het gebouw is er ook een ruime parking voor maximum een 20tal wagens.
Aan de voorkant staan momenteel aan beide zijden terrassen met houten staan-tafels en zitbankjes.
Als je in de welkomstruimte binnenkomt, kan je onder de doorrit via de chillout room naar de andere kant van het gebouw gaan.
Aan de andere zijde van het gebouw bevindt zich een symmetrisch deel , dat bestaat uit een welkomstruimte, met daarachter een polyvalente ruimte met toilet en twee kleedkotjes. Deze wordt nu gebruikt als yoga zaal.
Het pand is een architecturale parel, van de hand van architect René Bruggeman , met een symmetrisch lijnenspel , betoverende lichtinval en duurzame materialen.
De huidige inrichting is van de hand van Interieurarchitecte Daphné Gaeremynck.
Momenteel wordt het pand uitgebaat door Edville Academy, als u het pand koopt kan u deze activiteiten mee overnemen of er uw eigen activiteit in uitbouwen, volledig naar eigen keuze en vrij van huur.
Het pand is gelegen in de Tramstaat in Heusden wat een heel goede bereikbaarheid geniet en ook goede parkeermogelijkheden. Via oprit R4 bent u snel om E17 en E40. Een grote troef is ook dat je op 10 min aan de ring van Gent bent.
U kan uitgebreide informatie vinden over het pand met foto’s en filmpjes op https://www.edville.be/academy/
Wegens de coronamaatregelen kunnen wij u steeds van maandag tot vrijdag, van 9u tot 17 uur ontvangen ter plaaste met een mondmasker. Gelieve op voorhand een afspraak te maken via mail Contacteer of telefoon Tel +32 494 911 190 . Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 765.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 06/08/2020 04:30
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Heusden?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!