LOADING...

Handelspand te koop in Gent (RAL54671) Gepubliceerd

Van € 899.500
Adres verkrijgen Sint-pietersplein 0
9000 Gent
Kaart
Referentie Immovlan: RAL54671
Referentie verkoper: 1744142

Bewoonbare oppervlakte
211 m²

Beschrijving

Piazza San Pietro , zo heet de nieuwe residentie, staat voor een levendige buurt. Dat bewijzen de twee nieuwe winkelpanden op het gelijkvloers. Dit winkelpand heeft een opp. van 211 m². De ruimte is uitermate geschikt voor een hippe kledingzaak of exclusieve voedingszaak, een decoratiezaak, reisbureau, ..... Uiteraard zijn ook daar de historische elementen van doorslaggevend belang om de uitstraling en het cachet van het pand extra in de verf te zetten. Bezoekers genieten van de ruime parkeergelegenheid van de ondergrondse en budgetvriendelijke Sint-Pietersparking. Zoekt u een geschikte locatie voor uw zaak, laat u dan zeker informeren over de mogelijkheden in één van deze commerciële panden. Interesse gewekt? Contacteer ons via www.groephuyzentruyt.be/gent | Contacteer | Tel 0800/30 103 . Onze bouwadviseurs verstrekken u graag de nodige info. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs Van
€ 899.500
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 02/12/2020 11:30
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Gent?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!