LOADING...

Handelspand te koop in Langemark (RAJ72852) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Zonnebekestraat 6
8920 Langemark
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ72852
Referentie verkoper: 10/07/2019/FD/03222

Beschrijving

GOED DRAAIEND, VOLLEDIG INGERICHT RESTAURANT EN MET MOGELIJKHEID TOT WOONGELEGENHEID

Deze bloeiende zaak, alom gekend in Langemark en omstreken, staat al jaren bekend voor zijn uitstekende kwaliteit en service en heeft ondertussen een vast en nog steeds groeiend klantenbestand. De uitbaters hebben de zaak ingericht met kwalitatieve materialen, en beschikt over zitplaatsen op zowel het gelijkvloers als op het verdiep, waardoor het ook mogelijk is om grote groepen klanten te ontvangen. Zowel in de zaal boven als beneden zijn er toiletten (m/v) voorzien. Verder bevindt de zaak zich op slechts 50m van de Markt, met heel wat parkeergelegenheid.

Het betreft de aankoop van het gebouw, toestellen, installaties en alle toebehoren. Op het gelijkvloers vindt men de ruime zaal terug, en een volledig professioneel ingerichte keuken, met oa. twee pizza-ovens, een professionele friteuse, grill, warmhoudplaat, deegmenger, koude saladbar, verschillende diepvriezen, professionele vaatwas ... (lijst te raadplegen na afspraak op kantoor). Er is eveneens een toilet voorzien voor het personeel, en via de garage kunnen gemakkelijk leveringen worden gelost.

Aan de achterkant van het gebouw kan er boven gewoond worden mits de nodige renovatiewerken. Nu is het als volgt ingedeeld:
1ste verdiep: Inkomhall - 2 slaapkamers - leefruimte - nog in te richten keuken en badkamer - ruime zolderruimte die reeds volledig geïsoleerd werd

Extra's:
Elektriciteit werd reeds volledig vernieuwd - buitenmuren en dak recentelijk geïsoleerd - inbraaksysteem voorzien Toon alles Toon minder

Financiële details

Diensten

Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 22/07/2019 04:01
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Langemark?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!