LOADING...

Handelspand te koop in Westrozebeke (RAK05335) Gepubliceerd

€ 420.000
Adres verkrijgen Dorpsstraat 68
8840 Westrozebeke
Kaart
Referentie Immovlan: RAK05335
Referentie verkoper: DW68

Beschrijving

Pal in het centrum van Westrozebeke, vlakbij het marktplein ligt dit zeer gezellig en mooi ingericht horeca-pand. De eigendom bestaat uit een café-gedeelte dat volledig werd vernieuwd in 2013 en zeer gezellig werd ingericht, met een aangenaam terras. Bij deze eigendom hoort tevens een feestzaal (die heel wat mogelijkheden biedt), een garage én een woongelegenheid. De indeling is als volgt : groot café, volledig vernieuwd én ingericht (mooie bar met ingebouwde frigo's, koffiemachine, airco, .....) en aparte rookruimte. Vanuit de café heeft u toegang tot de leefruimte (ingerichte keuken met slaapkamer/berging), en op het verdiep bevinden zich nog 3 slaapkamers en een badkamer. Achter het café vindt u het terras , dat ook toegang biedt tot een grote bergruimte (stockageplaats ) en de grote feestzaal. Achter de feestzaal bevindt zich nog een garage. Dit mooie pand biedt zeker ook mogelijkheden tot het uitbaten van een eetgelegenheid ! Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een instapklaar en rendabel horeca-pand! (EPC 387kWh/m²jaar)

Financiële details

Prijs
€ 420.000

Diensten

Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Het onroerend goed en/of de omgeving zijn beschermd
Nee
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 29/11/2019 03:37
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Westrozebeke?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!