LOADING...

Handelspand te koop in Roeselare (RAP92343) Gepubliceerd

€ 415.000
Adres verkrijgen Meensesteenweg 118
8800 Roeselare
Kaart
Referentie Immovlan: RAP92343
Referentie verkoper: 0960763

Slaapkamer(s)
3
Garage
2
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Handelspand met woonst te koop in centrum Roeselare. 

In de Meensesteenweg, nabij het commerciële centrum van Roeselare, tref je dit ruim handelspand met gezellige woonst aan. 

Het handelspand deed vroeger dienst als bakkerij. De indeling is als volgt. Langs de automatische rolluiken betreed je de handelszaak. Deze ruime, lichtrijke zaak is voorzien van een ruime etalage en grote toonbank. Vervolgens heb je een grote bijkeuken en verschillende ruime werkplaatsen. Via de achterkant van het gebouw is er toegang tot twee garages.

Verder is er een gezellige woonst in het gebouw aanwezig. Deze is ingedeeld als volgt. Langs de gang kom je in de open leefruimte met zithoek, eethoek en aansluitend een open keuken. Die laatste kijkt uit op het zonnige dakterras. Vervolgens zijn er nog 3 ruime slaapkamers, een badkamer een een bureel, ideaal als eventuele vierde slaapkamer.

De grond heeft een gevelbreedte vooraan van 10,5 meter en achteraan van 17,5 meter. De site heeft een totale oppervlakte van 280 m². 

Voor meer info, contacteer ons geheel vrijblijvend. 

Financiële details

Prijs
€ 415.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 04/01/2021 06:10
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Roeselare?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!