LOADING...

Handelspand te koop in Diksmuide (RAJ70473) Gepubliceerd

€ 120.000
Adres verkrijgen Ijzerlaan 13
8600 Diksmuide
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ70473
Referentie verkoper: c29049eb-cf30-4a87-95ca-c97d4f70039a

Terras
Tuin

Beschrijving

In het centrum van Diksmuide is de frituur "De Ijzerlaan" over te nemen. Het betreft een bloeiende zaak met een uitstekende ligging en is in Diksmuide alom bekend! De frituur zelf bestaat uit kwaliteitsvolle materialen en is ingericht tot een hedendaagse zaak. Het pand is ingedeeld in een winkelruimte (toonbank, kassa, professionele friteuses en koelkasten), een sanitaire ruimte, een berging en een keuken (met koelcel, vriescel, vaatwas, microgolfoven, oven, kookplaat en dampkap). Er is zitgelegenheid voorzien voor 36 personen binnen met daarbij ook een gezellig terras, waar ruimte is voor 24 zitplaatsen. 

Het appartement boven de zaak bestaat uit een nachthal, een woonkamer, een keuken (uitgerust met kookplaat, oven, vaatwas, dampkap en dubbele spoelbak), 2 ruime slaapkamers, een badkamer en een zolder.


Troeven

* centrale ligging
* voorzien van alle apparaten
* zitplaatsen zowel binnen als buiten
* parkeergelegenheid in de straat
* woonst bovenaan
* zonnepanelen

Financiële details

Prijs
€ 120.000

Diensten

Staat van het pand
Goede staat
Momenteel verhuurd
Nee
Beschikbaarheid
Onmiddelijk
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 05/09/2019 03:07
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Diksmuide?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!