LOADING...

Handelspand te koop in Zwevegem (RAP60227) Gepubliceerd

€ 299.000
Adres verkrijgen Avelgemstraat 12-14
8550 Zwevegem
Kaart
Referentie Immovlan: RAP60227
Referentie verkoper: 0951006

Slaapkamer(s)
4
Bewoonbare oppervlakte
154 m²
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Gelegen in het centrum van Zwevegem op een zeer commerciële goed geziene locatie wordt dit winkelpand in combinatie met ruime woonst te koop aangeboden.Gezien de vele passanten en de vlotte bereikbaarheid is een winkel op deze plaats een schitterende zaak. Bij de winkelruimte hoort ook een atelier/werkplaats. Daarenboven is er op het gelijkvloers een wasplaats, toilet en toegang tot het gelijkvloers terras met tuin voorzien. Wonen doe je op de eerste en tweede verdieping en is de perfecte gezinswoning. Op de 1e verdieping vinden we een echte leefkeuken met daarnaast de kwalitatieve, verzorgde leefruimte afgewerkt met parket en open haard. Vanuit de leefruimte is er vol zicht op het 2de terras en ook rechtstreeks te bereiken via het schuifraam.Op de tweede verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een badkamer met dubbele lavabo, ligbad en toilet. De combinatie woon-werk is hier dan ook uitermate gemakkelijk, geen files, gewoon rechtstreeks in 1 minuut op uw werkplaats! Droomt u er van om uw eigen zaak op te starten en dit eenvoudig te combineren met het gezinsleven? Contacteer ons dan zeker voor een bezoek aan deze top eigendom op een super locatie!

Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 299.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Te renoveren
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 03/12/2020 06:13
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Zwevegem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!