LOADING...

Handelspand te koop in Zwevegem (RAO22906) Gepubliceerd

€ 345.000
Adres verkrijgen Otegemstraat 58
8550 Zwevegem
Kaart
Referentie Immovlan: RAO22906
Referentie verkoper: 0935813

Slaapkamer(s)
4
Bewoonbare oppervlakte
298 m²
Garage
1
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Deze eigendom heeft alles wat een ondernemer of investeerder wenst! Een goede ligging, mooi uitgerust pand en interessante voorwaarden.
Als ondernemer zit u hier goed. U kan wonen en werken combineren op een mooie centrum locatie. Een commercieel sterke ligging voor uw handelsactiviteit. Deze woning is discreet afgescheiden van de handelsruimte maar voorzien van alle comfort. Met een afzonderlijk ingerichte bureauruimte kan u thuis verder werken aan uw onderneming.

Deze woning is mits een aanpassing aan de inkom geschikt als investeringseigendom. Enige voorwaarde is het voorzien van afzonderlijke inkom voor woning/ handelspand. Mits enig denkwerk is dit zeker geen probleem.
De woning is vlot verhuurbaar omwille van zijn kwalitatieve afwerking en de instapklare staat. Een handelsruimte van 52m² met vitrine in centrum Zwevegem biedt veel opportuniteiten voor alle types ondernemers. Met een zeer interessant rendement tot gevolg!
Interesse in dit mooie project? Informeer naar ons advies op maat en wij helpen graag mee aan uw droom te bouwen.

Financiële details

Prijs
€ 345.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 19/11/2020 12:07
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Zwevegem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!