LOADING...

Handelspand te koop in Zwevegem (RAI92416) Gepubliceerd

€ 194.000
Adres verkrijgen Leanderhof - Commerciële ruimte CO.C.0.03.
8550 Zwevegem
Kaart
Referentie Immovlan: RAI92416
Referentie verkoper: 0843783

Beschrijving

​​​​​
Wonen, werken en winkelen in ZWEVEGEM, een gemeente met alle troeven van een stad! De voormalige Bekaert site maakt plaats voor een nieuwe groene woon-, werk- en winkelzone, genaamd LEANDERHOF.
Projectontwikkelaar Vanhaerents realiseert er een mix van woningen en appartementen, ondergrondse parkings, gemeenschapsvoorzieningen, commerciële ruimtes, een openbare parking. In de eerste fase van het project wordt een 3.000 m² aan ruimte voor winkel- handel- en diensten voorzien en dit op het gelijkvloers van de gebouwen De Vlieger, De Wals en De Courbe. Een 17-tal winkelpanden van 118 m² tot 476 m² (dit kan aangepast worden aan uw behoeften), bevinden zich allen langs de Bekaertstraat en het centrale plein. Gelegen in het centrum met aan de andere kant van de straat, de toegang tot de school, het woonzorgcentrum, nieuwe kantoren van Bekaert en op wandelafstand, het Sportpunt en het Gemeentepunt. Dit plein zal dé plaats worden voor een bezoek aan de boetiekjes, tearoom, bank,...

 

Financiële details

Prijs
€ 194.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 26/02/2020 12:12
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Zwevegem?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!