LOADING...

Handelspand te koop in Seneffe (VAL98424) Gepubliceerd

€ 69.999
Adres verkrijgen
7180 Seneffe
Referentie Immovlan: VAL98424
Referentie verkoper: 4143000

Beschrijving

VIRTUAL VISIT: https://fr.envisite.net/v01033L'Etude des Propriétaires biedt u deze zaak aan in het hart van Seneffe. Uitstekende locatie en nog steeds in bedrijf met een enorm potentieel en een trouwe klantenkring. De broodjeszaak wordt om familieredenen verkocht. De professionele uitrusting en het meubilair is in perfecte staat en begrijpt:- 1 voertuig: Opel Combo jaar 2008, automatische versnellingsbak, dieselbrandstof, de financiering van het voertuig is volledig afgerond. - Gekoelde saladebar, 2 koelkasten, grill, magnetron, koelruimte, 2 diepvriezers, 20 stoelen, 5 tafels, een display, drankkoelkast, plank, alle keukengerei en -schotels, een TV, reclamebord, menubord, Schotelverwarmer, een 3-liter friteuse, dubbele roestvrijstalen spoelbak en accessoires, werkblad, paninimachine, pastamachine, plattegrond, stokbroodoven, kassa, afvalbakken, tapijten zijn te huur voor 25€/maand, website.- Een werknemer die sinds januari 2020 op basis van een vast contract in driekwart van de tijd in dienst is genomen.Huurprijs van 700€/maand + 90€ voor kosten (verwarming). Lease in progress, ondertekend in 2017.Het etablissement is open van maandag tot vrijdag van 9 tot 15 uur en zaterdag van 10 tot 15 uur.Deze prachtige vestiging, in volle activiteit, met een groeiende omzet is een grote kans.Doe een bod vanaf 69.999 euro (onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaars).Alle documenten met betrekking tot deze woning zijn te downloaden van onze website www.immoproprio.be.Referentie van het Agentschap: v1033. Beschrijving ter informatie en niet contractueel, het is aan verandering onderhevig. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 69.999
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Normaal
Momenteel verhuurd
Nee
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 21/10/2020 05:35
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Seneffe?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!