LOADING...

Handelspand te koop in Luik (VAK44730) Gepubliceerd

€ 150.000
Adres verkrijgen Rue Claude Strebelle 3
4000 Luik
Kaart
Virtueel bezoek
Referentie Immovlan: VAK44730
Referentie verkoper: 3491496

Beschrijving

Bezoek ons - Rue Sart-Lohë 2 /002
Vraag een virtuele rondleiding aan bij de verkoopadviseur !

Meer informatie : Tel 04 234 07 18 | Contacteer | Project video | Virtuele rondleiding | Website

Ontdek de nieuwste commercieel gebied die nog beschikbaar zijn en laat u verleiden door dit project dat de huidige ecologische uitdagingen wil aangaan!

De Eco-wijk Sart Tilman combineert de kwaliteit van het leven en LOKALE diensten door : zijn centrale locatie, zijn aangelegde groene ruimtes, zijn HEDENDAAGSE architectuur, zijn LAGE ENERGIE of passieve huizen met driedubbele beglazing, zijn RUST en BRUIKBAARHEID. Door ecologische continuïteit, het respect van de lokale BIODIVERSITEIT, de exploratie van nieuwe architecturale vormen en het beheer van ENERGIE, het Eco-district respecteert het natuurlijke evenwicht en vindt de kwaliteit van stedelijk welzijn opnieuw uit.

Het project geniet van een uitzonderlijke locatie : 5 min van het centrum van Boncelles (winkels en diensten), 10 min van het treinstation Guillemins en het centrum van Luik, dichtbij de belangrijkste snelwegen (E42 en E25), dichtbij een school, universiteiten, een kinderdagverblijf en bushaltes. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 150.000
Te koop onder btw-regime
Ja

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Momenteel verhuurd
Nee
Bouwjaar
2017
Beschikbaarheid
Onmiddelijk
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 18/11/2020 05:59
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Luik?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!