LOADING...

Handelspand te koop in Sint-Truiden (RAJ44335) Gepubliceerd

Prijs op aanvraag
Adres verkrijgen Heilig Hartplein 5
3800 Sint-Truiden
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ44335
Referentie verkoper: spir2278

Beschrijving

Onder de noemer "BLANCO" wordt een oproep voor een nieuwe herinvulling van de Truiense Heilig Hartsite gelanceerd.

Hét bekendste plein in het hartje van het historisch en toeristisch centrum van de Haspengouwse hoofdstad, biedt vele mogelijkheden op vlak van retail, kantoorruimte, fashion, horeca of wat je maar kan bedenken!

Met het concept "BLANCO" wordt er bewust gestart vanaf een leeg blad, zonder opgelegde bestemming en dit om ondernemers en investeerders uit te nodigen om deze plek opnieuw in te vullen.

Eén van de panden binnen dit concept is gelegen op nummer "5" (het voormalige "Nieuwscafé). Samen met de aanpalende panden is er meer dan 1500 m² beschikbare ruimte beschikbaar in de binnenstad die in volle expansie is, met aandacht voor nieuwe woonprojecten en de heraanleg van open ruimte met meer groen en plaats voor ontspanning.

Dit specifieke pand omvat een bruikbare oppervlakte van meer dan 500 m² en is volledig uitgerust met alle faciliteiten en professionele horeca-infrastructuur (keuken van 150 m², diverse goederenliften, sanitair).

Voor het pand gelegen op nummer "4" (de voormalige "Barza") vonden we reeds een eerste ondernemer voor de toekomst. Liverpool doelman en Truienaar Simon Mignolet zal hier met zijn broer Wouter een nieuw filiaal van Twenty Two Coffee vestigen, nu reeds een succesverhaal binnen Sint-Truiden en omgeving!

Meer info via de website www.blancovastgoed.be
Toon alles Toon minder

Financiële details

Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Beschikbaarheid
Overeen te komen
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 28/04/2020 01:55
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Sint-Truiden?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!