LOADING...

Handelspand te koop in Sint-Truiden (RAI82198) Gepubliceerd

€ 850.000
Adres verkrijgen Grote Markt 41
3800 Sint-Truiden
Kaart
Referentie Immovlan: RAI82198
Referentie verkoper: spir2123

Slaapkamer(s)
4
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Centraal op de Grote Markt, midden in het stadscentrum, bevindt zich dit handelspand met woongelegenheid.
Op het gelijkvloers bevindt zich een volledig ingerichte winkelruimte met etalage. Via een doorgang komen we achteraan in de ruime leefruimte met haard en vide, gang met vestiaire en apart toilet, extra bergruimte/bureau- of hobbyruimte en de keuken. Er is tevens een stadsterras aanwezig. Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime overloop met inbouwkasten en 2 slaapkamers met een extra berging en een badkamer. Op de tweede verdieping bevindt zich eveneens een ruime overloop met inbouwkasten en 2 majestueuze slaapkamers. De zolderverdieping is eveneens toegankelijk via een vaste trap wat bijkomend een waaier van mogelijkheden biedt. Het dak werd recentelijk vernieuwd en geïsoleerd en van velux-ramen voorzien. Tevens is er een kelder aanwezig.

Energieklasselabel "F"

Financiële details

Prijs
€ 850.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Te renoveren
Beschikbaarheid
Overeen te komen
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 14/11/2020 06:00
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Sint-Truiden?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!