LOADING...

Handelspand te koop in Riemst (RAJ52530) Gepubliceerd

€ 450.000
Adres verkrijgen Tripelenweg 18
3770 Riemst
Kaart
Referentie Immovlan: RAJ52530
Referentie verkoper: spir751

Aantal parkeerplaatsen
100

Beschrijving

Dit zwembad ‘De zeemeeuw’ staat in het collectief geheugen van onze regio gegrift. Sinds 1972 leerden hier meerdere generaties zwemmen.
Het complex is landelijk gelegen in Millen (Riemst) op meer dan 3 ha en omvat een cafetaria met een overdekt zwembad, kleedkamers en sanitaire ruimtes.

Op de 1ste verdieping is er een ruime conciërgewoning met bureelruimte van 120 m². Van hieruit heb je een prachtig zicht op de kinderspeeltuin, de parkings, de voetbalvelden en omliggende akkers. Ook vanuit de cafetaria heb je een goed overzicht op het binnenzwembad, het terras en de kinderspeeltuin.

In 1992 is er een ruime, vrijstaande loods van 418m² gebouwd. Deze is voorzien van een automatische sectionaalpoort. De ruime, verharde parking biedt plaats voor minstens 180 wagens.

Op dit domein vonden de afgelopen jaren reeds honderden publieke activiteiten plaats: van het internationale Goldwing-motortreffen, tot schoolfeesten, voetbaltornooien, zwemmarathons, kleiduifschieten e.a… Ook familiefeesten zoals communie of zwempartijtjes voor verjaardagen werden hier graag georganiseerd.

Het overdekt zwembad is 160 m² groot en werd op wekelijkse basis benut door verschillende zwemclubs en door de leerlingen van omliggende scholengemeenschappen. Eveneens bijzonder populair waren het recreatiezwemmen en de zwemlessen die hier buiten de schooluren georganiseerd werden.

Bruis jij van ondernemerszin en kriebelt het om een jarenlang begrip uit deze streek nieuw leven in te blazen? Bel dan vandaag nog naar Tel 0479/815992 voor meer info of een bezichtiging ter plaatse!
Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 450.000

Diensten

Bouwjaar
1972
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 11/10/2019 08:01
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Riemst?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!