LOADING...

Handelspand te koop in Bilzen (RAP54834) Gepubliceerd

€ 425.000
Adres verkrijgen Terfakkerstraat 3
3740 Bilzen
Kaart
Referentie Immovlan: RAP54834
Referentie verkoper: 2279841

Bewoonbare oppervlakte
549 m²

Beschrijving

Handelspand gelegen te Bilzen, Terfakkerstraat 3.Rustige ligging aan de stadsrand van Bilzen (Merem) met vlotte bereikbaarheid van alle invalswegen op 2km.Dit handelspand is gelegen op een perceel van 19A22CA en omvat een handelsgelijkvloers van 396m², thans ingericht als cafetaria en binnenspeeltuin, en een woongedeelte van 153,6m² op de verdieping. Aan de voorzijde is er een ruime parking aanwezig.Het pand is in goede staat van onderhoud. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. De verwarmingsinstallatie werd in 2007 vervangen door een hogerendementsketel op aardgas.Het gelijkvloers is ingedeeld met een verbruiksruimte, een gescheiden sanitaire ruimte voor dames en voor heren, een keukenruimte, een berging en een CV-ruimte.Achteraan tref je 2 bergruimten en een wasplaats.Extra voorraadruimte vind je in kelderverdieping (50m²).Het terras aan de achterzijde is volledig omheind.Aan de voorzijde is er een overdekt terras (38,4m²).Het private gedeelte op de verdieping is apart bereikbaar alsook via de handelsruimte. Gezien er geen steunconstructies aanwezig zijn op deze verdieping, kan deze desgewenst een volledige nieuwe indeling bekomen. Momenteel tref je hier diverse (slaap)ruimten, een ingerichte badkamer met bad/douche en dubbele wastafel, een apart toilet, een living, een open geïnstalleerde keuken voorzien van voorraadkasten-keramische kookplaat-dampkap-oven-spoelbak.Enkele van de vele pluspunten van dit handelspand zijn:- Gelegen aan stadsrand van Bilzen.- Privaat woongedeelte op de verdieping.- Verdieping kan opnieuw ingedeeld en kan multifunctioneel benut (kantoorruimte, vergaderruimte,..)- Ruime parking aanwezig.- Pand is in goede staat van onderhoud.Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op Tel 0473 79 29 30 of mail naar Contacteer  Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 425.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Nieuw
Bouwjaar
1973
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 15/11/2020 10:21
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Bilzen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!