LOADING...

Handelspand te koop in Maaseik (RAI25107) Gepubliceerd

€ 179.000
Adres verkrijgen Eikerstraat 52
3680 Maaseik
Kaart
Referentie Immovlan: RAI25107
Referentie verkoper: 73cb935f-ecbf-4185-9874-6283668ffa22

Beschrijving

Algemeen
Dit te renoveren sportgebouw ontstond omstreeks 1988 als uitbreiding/verbouwing van een bestaand handelshuis en is gelegen op een boogscheut van de historische Markt van Maaseik.
Bij de verbouwingswerken werd de binnenstedelijke ruimte maximaal bebouwd. Zo ontstond de huidige speelse configuratie die kenmerkend is voor deze gezellige sportclub.
Tot 2010 werd hier -individueel of in groep- intens gewerkt aan "gezonde geesten in fitte lichamen".

Indeling
Via een onderdoorgang (servitude) worden bezoekers naar de centrale lounge-bar geleid.
Deze centrale ontspanningszone bevat tevens de sanitaire ruimtes en geeft direct toegang tot 2 squash-zalen. De sportzaal voor groepslessen werd semi-verdekt aan de achterzijde geplaatst. Het voormalige handelshuis aan de Eikerstraat werd tijdens de verbouwing opengetrokken. Op deze wijze ontstond een 2 lagige fitness-ruimte die eveneens in verbinding staat met de centrale bar. Een riante zolder is momenteel indirect toegankelijk, maar kan desgewenst worden ingericht tot volwaardige gebruiksruimte. Ondergronds treffen we een gewelfde kelderruimte aan.

Dit complex vormt een leuke opportuniteit voor binnenstedelijke ontwikkelaars of ondernemers die dromen van een ruime zaak in "hartje" Maaseik. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 179.000

Diensten

Staat van het pand
Te renoveren
Momenteel verhuurd
Nee
Beschikbaarheid
Onmiddelijk
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 20/07/2018 02:02
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Maaseik?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!