LOADING...

Handelspand te koop in Beringen (RAP79659) Gepubliceerd

€ 397.000
Adres verkrijgen Koerselsesteenweg 134
3580 Beringen
Kaart
Referentie Immovlan: RAP79659
Referentie verkoper: spir307

Slaapkamer(s)
1
Bewoonbare oppervlakte
70 m²
Aantal parkeerplaatsen
10
Badkamer(s)
1

Beschrijving

Op een zeer gunstige en commerciële ligging te Koersel-Beringen, kan u dit mooi onderhouden onroerend goed met de bestaande handelsuitbating kopen.Dit onroerend goed staat gekend als "handelshuis" met een oppervlakte van 210m² handel en een volledig vernieuwd 1-slpk. appartement van 70m².
De huidige frituuruitbating is nog geopend en is niet inbegrepen in de vraagprijs voor wat betreft de inrichting van koeltoog, frigo's, friteuse, speeltuigen... dit is weliswaar afzonderlijk bespreekbaar.
Het pand is niet alleen geschikt voor de verdere, bestaande frituuruitbating, maar ook als restaurant, traiteurzaak, fitness-zaak met horecaverbruikszaal, kine-praktijk,, enz....
De handelszaak heeft voorzijde en zijkant een publieke inkom en tevens een dienstingang achterzijde. Er is zelfs de mogelijkheid om de bovenliggende woonst te voorzien van een afzonderlijke inkom langs buitenzijde (reeds voorzien na plaatsing trap). De frituur heeft momenteel niet alleen een verbruiksruimte met directe verbinding bij de uitbating, maar tevens een uitbreiding met de naastliggende verandastructuur voor kinder- of familiefeestjes met traiteuruitbating.
Het onroerend goed is gelegen op een breed perceel van 7a 50ca, waardoor er voorzijde voldoende parking is op eigen domein voor kliënteel en bewoners.
Een uitzonderlijke gelegenheid voor de startende ondernemer om te investeren met de waarborg van een onroerend goed en/of een mogelijke uitbreiding voor de bestaande handelszaak. Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 397.000
Maandelijks huurinkomen
€ 2500
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Uitstekend
Bouwjaar
1991
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 31/12/2020 06:15
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Beringen?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!