LOADING...

Handelspand te koop in Alken (RAP79679) Gepubliceerd

€ 229.000
Adres verkrijgen Lambrechtplein 2-4
3570 Alken
Kaart
Referentie Immovlan: RAP79679
Referentie verkoper: spir350

Aantal parkeerplaatsen
25

Beschrijving

Centraal gelegen in het handelscentrum van Alken op het Lambrechtsplein met veel parkeergelegenheid en aan de achterinkom van het gemeentehuis van Alken.
de handelsruimte is in totaal 150m² en bestaat uit 2 huisnummers 2+4 met mogelijkheid van afzonderlijke inkom Het geheel heeft 90m² ruimte voor landschapsbureel en tevens 3 afzonderlijke ruimtes voor ontvangstburelen of praktijkruimtes. Daarnaast een ruime geïnstalleerde keuken en een archiefruimte. Tot slot zijn er in totaal 3 vernieuwde toiletten met handenwasser aanwezig. Verwarming deels op aardgas met radiatoren (n° 2) en deels vloerverwarming op elektriciteit (n°4). Het ganse gebouw heeft een recente airco-installatie.
Het dak werd recent vernieuwd en dus geen verdere kosten in de gemeenschap te verwachten.
Werkingskost gemeenschap bedraagt 166€/maand.
Vraagprijs : 229.000€ - huurkoop bespreekbaar
Ideaal voor medische en para-medische beroepen zoals dokterspraktijk, kiné of dienstensector van advocaten, accountants of gewoon als winkelruimte voor bv. fietsenhandel met verkoop en herstelling.

Financiële details

Prijs
€ 229.000
Maandelijks huurinkomen
€ 1125
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Staat van het pand
Uitstekend
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 30/10/2020 08:44
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Alken?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!