LOADING...

Handelspand te koop in Alken (RAI47763) Gepubliceerd

€ 100.000
Adres verkrijgen Hoogdorpstraat 36
3570 Alken
Kaart
Referentie Immovlan: RAI47763
Referentie verkoper: 4893

Beschrijving

HANDELS-/INVESTERINGSPAND OP COMMERCIELE LIGGING

Midden in het gezellige Alkense centrum vinden we dit handelsgelijkvloers. We bevinden ons in een zijstraatje van de Hoogdorpstraat, het gezelligste straatje van Alken. Het gemeentehuis, de post en verschillende handelszaken liggen allemaal aanpalend. Ook is er in de onmiddellijk nabijheid op meerdere plaatsen parkeergelegenheid.

Dit pand is momenteel verhuurd dus ideaal indien u op zoek bent naar een investering met onmiddellijk rendement. Het handelspand is ingericht als tattooshop en beschikt over een afzonderlijk toilet met spoelbakje, een aparte was- en bergplaats en een ruimte die dienst doet als keuken. Het dak van het gebouw werd ook in 2020 vernieuwd!

Men kan hier alleszins genieten van een uiterst commerciële ligging en een uitstekende visibiliteit van de voorbijgangers.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging? Bel Immo Haven op Tel 011 74 30 60 . Toon alles Toon minder

Financiële details

Prijs
€ 100.000
Te koop onder btw-regime
Nee

Diensten

Bouwjaar
1990
Beschikbaarheid
Bij akte
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Immovlan.be toont de gegevens die door de verkoper werden aangeleverd. Indien belangrijke of verplichte data ontbreken, is dit omdat deze ons niet werden verstrekt.
Laatste aanpassing: 18/01/2021 02:10
Wij zoeken voor u !
Bent U op zoek naar Bedrijfsvastgoeden te koop in Alken?
Ontvang een e-mail wanneer er een nieuw beschikbaar pand wordt gevonden!